LOOP JE LEVEN
EEN ONTSPANNEN BEZINNINGSWANDELING

TIEN DAGEN IN DE ZOMER OP DE WALK OF WISDOM 

Je leven loopt. Of loopt het allemaal niet zo. Ga je lichtvoetig of heb je een zware tred. Kom het allemaal ervaren samen met anderen en met mij. Tien heerlijke dagen van ontspanning, plezier, diepgang; van zingen &  een traantje laten over het leven. Een stevige pas, en dan weer zakken met een lekker glaaske op een brabants terras. Beleef de weelde van de stille bossen, de spiegelende kasteelvijvers, dat oude kapelletje, de majestueuze bomenkathedralen.

 

Je tijd

Er is tijd… om te lopen, te rusten, te bezinnen, te praten. Alles is geregeld, jij hoeft alleen maar in en mee te stappen. We lopen de 136 kilometer van de eigentijdse pelgrimsweg verspreid over 9 dagen, dat is gemiddeld 15 km. per dag. Halverwege is er een ontspanningsdag in het klooster met een verrassende invulling. Iedere dag is er een bezinningsmoment en we zijn regelmatig ritueel in stilte. Je krijgt dan een meditatieve opdracht-voor-je-levensloop mee voor het onderweg zijn met jezelf.

 

Jij

Ik zie je. Zoals je bent. Onderweg maak ik een portret in woord en beeld van je. Laat je verrassen door vorm en inhoud. Je ontvangt het thuis per post na afloop van de wandeling.

 

Ons online dictatortje

We gaan deze tien dagen zeer bewust om met onze telefoon. Denk er vooraf over na.  Is het nodig altijd bereikbaar te zijn? 25 jaar geleden konden we zonder. En waarom altijd foto’s maken? Het maakt je gauw onrustig. Mijn telefoon staat altijd aan en dient voor het thuisfront als noodnummer. Je kunt mij overdag op je telefoon laten passen. Ik maak altijd foto’s. Het kan allemaal mijn zorg zijn, niet de jouwe. Laat je leiden. Met Simon loopt het wel los. Ah, heerlijk toch.

 

Wanneer wat hoe

Van zondag 18 augustus tot en met dinsdag 27 augustus.

Kennismaking zondag 16 juni te Nunspeet.

De kosten van de tiendaagse zijn € 750,-. Deze prijs is inclusief alle overnachtingen met ontbijt. Zeven overnachtingen zijn op zaaltjes of tweepersoonskamers; en twee nachten heb je een eigen kamer. Ik regel alles en je krijgt vooraf advies over wat mee te nemen. Inbegrepen is het fraaie startpakket van de Walk of Wisdom en een verrassing op de rustdag. Je betaalt zelf je reiskosten, lunch, warme maaltijden en overige consumpties.

Aanmelding voor de tiendaagse bij mij via wijmasimon@gmail.com

Op 1 juli bepaal ik of er voldoende deelname is (minimaal 3 personen, maximaal 5). Je betaalt de volledige reissom voor 5 juli. Sluit een annuleringsverzekering af. Lees ook de Algemene voorwaarden

De hele eerste wandeldag is het silhouet van de Stevenskerk, beginpunt van de Walk of Wisdom, nog in de verte te zien.