• Simon Wijma

Laat je zien!

Passie voor het leven. Dat voel ik zo vaak als ik mensen ontmoet. Wat de woorden zeggen, wat we laten zien, voelen. De taal van je lichaam, wat je net niet zegt, de energie tussen ons. Oneindig boeiend vind ik dat. Mijn dag kan regenboog gekleurd zijn door een gesprekje waarin je elkaar even raakt.

Ik neem steeds meer mijn tijd voor ontmoetingen. Het doet me goed bewust te leven en met mijn tijd om te gaan. Vandaar dat ik mijn eigen bedrijf ben begonnen. En kies voor zaken die me na aan het hart liggen. Mensen helpen keuzes te maken door coaching. Genoegen en verstilling bieden in de natuur. Mijn verhalen vertellen. Van elkaar leren in gesprek.

Mijn vader leerde me stil te zijn en te luisteren naar anderen.. de naam S(h)imon betekent ‘luisteraar’. Mijn moeder gaf me mee mijn eigen verhaal te vertellen en te laten zien en horen. Een spiegel voor jezelf en voor anderen. Natuurlijk is er ook een ver-lang-lijstje van wat ze me niet leerden in dat (bijna te) grote gezin. De dingen die je zelf uiteindelijk met vallen en opstaan ontdekt over werkelijk jezelf zijn.

Graag deel ik met je over alles wat ons boeit. Bijvoorbeeld deze zomer in onze heerlijke tiendaagse Loop je leven. In een mooie mix van… levensthema’s tot boerenzwaluwen, van serene stilte tot de gulle lach, van boomknuffelen tot samen het glas heffen op de genietingen van het leven.


20 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
Meld je hier aan voor mijn nieuwsbrief 
Voor alle informatie

​​

Simon Wijma Tel. 06-411 480 97

Email : wijmasimon@gmail.com
Walkwithsimon
Per 1-1-2021: Verlaatweg 42
9791 DR Ten Boer

KvK-nummer 68186207
BTW-ID NL001472543B05

​​​© 2016-2020 Simon Wijma
Disclaimer: Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies volgens het privacybeleid van Wix. Privacy-statement 

  • Facebook Social Icon
  • Blogger Social Icon