Wat kunnen we nog meer samen doen 
Verhalen!

Een sfeervolle bijeenkomst met mijn zelfgeschreven verhalen van het leven en/of de Camino:

> Verhaal het leven 

Nieuwe bestemmingen

Ideeën genoeg voor de toekomst... al die verlaten fabrieken van Berlijn fotograferen ... het schone Krakow (en toch ook eens Auschwitz)... langs de Externsteine en andere krachtplekken... Glastonbury en omgeving.. Ook jouw reisidee kan ik mee vormgeven, of je groepsreis voor je begeleiden.

Rond de Biotoop

Wandelingen Haren e.o. en in de Biotoop

Rond mijn woonplaats Haren bied ik verschillende wandelingen aan. Ook voor jouw groep van plm. 10 personen. Of heb je zelf een idee? Ik regel het voor je!

Rondleiding op maat in de Biotoop voor groepen tot 8 personen. Dit is mijn woon- en werkplek. Ik bezorg je een uniek kijkje op verrassende plekken. En: wat is het beeld van buiten over ons en hoe is de werkelijkheid? Struinen over het terrein, een kijkje binnen bij ??, geheime plekjes in het groen...ah laat je maar verrassen. Kan worden gecombineerd met een wandeling in de omgeving. Richtprijs €25,- p.p.

Inschrijving via wijmasimon@gmail.com

Over mijn wandelingen

Verhalen van het landschap. Oog voor magische plekken. Bezinning. Vertraging. Het onverwachte. Altijd een deel in stilte. Soms met geleide meditatie. Tijd met jezelf. En met anderen samen.
Info voor alle wandelingen: Tijden meestal 11:30-16:30 (kan wat uitlopen). Onze smartphones gaan uit. Heel fijn als je je een paar dagen van te voren aanmeldt; via app/sms/tel. 0641148097 of mail wijmasimon@gmail.com Na je aanmelding stuur ik altijd vrij kort van te voren nog bericht met de laatste wetenswaardigheden. Behoudens bij overmacht gaan de wandelingen altijd door. Laat even weten of je zelf ook vervoer hebt. Reiskosten worden onderling gedeeld. Altijd mee: eten en drinken voor onderweg; geschikte kleding; iets om op te zitten. Je bijdrage is 10 euro (wandelingen samen met de Poort volgens hun regeling).

Meedenken en reizen Camino

Stel je wilt de Camino lopen. Maar je ziet er erg tegenop hoe dat allemaal moet. In een aantal Skypesessies gids ik je door de juiste voorbereidende stappen heen. 

Het is ook mogelijk dat ik een aantal dagen met je meeloop, bijvoorbeeld de eerste dagen over de Pyreneeën, zodat je ondertussen vertrouwd in alle rust vertrouwd kunt raken met de Camino, en op een gegeven moment zelf verder gaat. Informeer naar de mogelijkheden.

Pelgrimspaspoorten

​Op mijn initiatief verkoopt reisboekhandel De Zwerver in Groningen pelgrimspaspoorten. Erg handig om alvast hier aan te schaffen, want je hebt het nodig om te overnachten in de Spaanse, Portugese en Franse albergues. Bovendien is de pas het bewijs dat je minimaal 100 kilometer Camino hebt gelopen, zodat je in Santiago je persoonlijke credential kunt afhalen; je fraaie bewijs van pelgrimage. Je kunt het paspoort in de winkel kopen of online bestellen op https://www.dezwerver.nl/

Andere mogelijkheden: ter plaatse kopen in Spanje of via het lidmaatschap van het Nederlandse Genootschap van St. Jacob. 

Meld je hier aan voor mijn nieuwsbrief 
Voor alle informatie

​​

Simon Wijma Tel. 06-411 480 97

Email : wijmasimon@gmail.com
Walkwithsimon
Kerklaan 30 C
9751 NN Haren-NL

KvK-nummer 68186207
BTW-ID NL001472543B05

​​​© 2016-2020 Simon Wijma
Disclaimer: Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies volgens het privacybeleid van Wix. Privacy-statement 

  • Facebook Social Icon
  • Blogger Social Icon