Wat kunnen we nog meer samen doen 
Over mijn wandelingen
Meedenken en reizen Camino
Verhalen!

Een sfeervolle bijeenkomst met mijn zelfgeschreven verhalen van het leven en/of de Camino:

> Verhaal het leven 

Nieuwe bestemmingen

Ideeën genoeg voor de toekomst... al die verlaten fabrieken van Berlijn fotograferen ... het schone Krakow (en toch ook eens Auschwitz)... langs de Externsteine en andere krachtplekken... Glastonbury en omgeving.. Ook jouw reisidee kan ik mee vormgeven, of je groepsreis voor je begeleiden.

Verhalen van het landschap. Oog voor magische plekken. Bezinning. Vertraging. Het onverwachte. Altijd een deel in stilte. Soms met geleide meditatie. Tijd met jezelf. En met anderen samen.
Info voor alle wandelingen: Tijden meestal 11:30-16:30 (kan wat uitlopen). Onze smartphones gaan uit. Heel fijn als je je een paar dagen van te voren aanmeldt; via app/sms/tel. 0641148097 of mail wijmasimon@gmail.com Na je aanmelding stuur ik altijd vrij kort van te voren nog bericht met de laatste wetenswaardigheden. Behoudens bij overmacht gaan de wandelingen altijd door. Laat even weten of je zelf ook vervoer hebt. Reiskosten worden onderling gedeeld. Altijd mee: eten en drinken voor onderweg; geschikte kleding; iets om op te zitten. Je bijdrage is 10 euro (wandelingen samen met de Poort volgens hun regeling).

Stel je wilt de Camino lopen. Maar je ziet er erg tegenop hoe dat allemaal moet. In een aantal Skypesessies gids ik je door de juiste voorbereidende stappen heen. 

Het is ook mogelijk dat ik een aantal dagen met je meeloop, bijvoorbeeld de eerste dagen over de Pyreneeën, zodat je ondertussen vertrouwd in alle rust vertrouwd kunt raken met de Camino, en op een gegeven moment zelf verder gaat. Informeer naar de mogelijkheden.