FORGOTTEN HEARTS

Verzorg en koester je forgotten heart
 

Schep rustdagen in je drukke of vluchtige leven
 

Dagen van stilte, liefde, vreugde, diepgang
 

dansen met een traan
 

stil zijn met een lach
 

We zijn samen op je reis naar binnen
 

Wij beleven en genieten samen van het leven en al wat erbij hoort
 

Betrokken dat zijn we en we vragen het ook van jou

Een dag om stil van te worden

23 november in de Poort!

Het is druk om ons heen, de lat ligt vaak zo hoog, en we vergeten om stil te staan.Terwijl vertragen en stil vallen zoveel waardevols te bieden heeft. Je forgotten heart kan jou van alles vertellen, maar heeft stilte en aandacht nodig om gehoord te worden.

Op deze dag vind je ruimte voor rust, bezinning en contact en mooie oefeningen die je thuis ook kunt oppakken zodat je ook in je dagelijks leven verandering ervaart.

Docenten: Simon Wijma en Marjan Borgers

Locatie: Moesstraat 20

Op deze Forgotten Hearts dag ga je hiermee aan de slag. Of beter gezegd: ga je het ‘doen’ loslaten en in de stilte en de rust steeds meer ZIJN ervaren. We maken gebruik van lichaamsbewustwording, mindful wandelen, ademwerk en creatieve oefeningen. Vanuit de rust kom je weer in beweging en ga je opnieuw ontdekken. Hoe

Zaterdag 23 november van 10 tot 17 uur, inclusief eenvoudige lunch.  Per dag €85,-. Aanmelden vòòr 13 november via jezelf.nu@gmail.com

Deze dagen kunnen los gevolgd worden maar vormen tevens de aanzet tot een jaargroep voor verbinding, bezinning en groei. Hiermee willen we een plek creëren waar je kunt thuiskomen, uitrusten, opladen en je pad op jouw manier vervolgen. Ons forgotten heart vormt een rode draad in het geheel. Wat heeft jouw hart je te zeggen? En hoe verneem je dit in het jachtige bestaan? Hoe blijf je je hart voelen als het betekent dat mensen je soms minder begrijpen of niet achter jouw keuzes staan?

Ons programma is zeer afwisselend. We zijn in beweging (lichaamsbewustzijn, mindful lopen in de natuur) en soms in rust (gesprek, systemische oefening). Thema’s zijn onder meer: trouw zijn aan jezelf, je verlies, verbinding, man-vrouw, je bezieling. Er is ruimte voor jouw eigen inbreng, want we leren van elkaars ervaringen. Op de introductiebijeenkomsten kun je ervaren hoe we dit doen.

Praktische informatie jaargroep: Je kunt intekenen voor de eerste vier keer in 2020 of meteen voor het hele jaar. Vier of acht maandelijkse zaterdagen in de Poort in Groningen en een individuele afspraak met zowel Marjan als Simon.

Deel I 18 januari, 15 februari, 14 maart, 18 april 2020. 

Alle dagen zijn op zaterdag van 10.30 tot 16.30 uur. Prijzen zijn inclusief koffie/thee en een eenvoudige lunch. Per deel €365,- (voor lage inkomens €295,-). Gelijktijdige inschrijving voor beide delen betekent 30 euro korting: €700,- (of €560,-).

Zodra je aanmelding via de mail of telefonisch binnen is sturen we je betalingsinfo. Je kunt na 3 september beslissen over je deelname, maar bij voorkeur eerder. Als je betaling binnen is, is je inschrijving definitief.

Voor meer informatie mail of bel je met een van ons:  

Marjan 06 465 411 69 jezelf.nu@gmail.com

Simon 06 411 480 97 wijmasimon@gmail.com

  
De jaargroep is goed te combineren of vervolgen met individuele coaching, hiervoor geldt een 'pakketkorting'.

Kijk eens op de website van Marjan. Ze is lichaamsgericht therapeut en trainer: www.jezelf.nu

Wat is Forgotten Hearts?
Deze activiteit 
wordt je aangeboden door Simon Wijma en Marjan Borgers. Wij werken samen onder de naam Forgotten Hearts en bieden je dagworkshops, een jaargroep, bezinningswandelingen en reizen. Marjan is lichaamsgericht trainer en therapeut. Haar website is www.jezelf.nu

Meld je hier aan voor mijn nieuwsbrief 
Voor alle informatie

​​

Simon Wijma Tel. 06-411 480 97

Email : wijmasimon@gmail.com
Walkwithsimon
Kerklaan 30 C
9751 NN Haren-NL

KvK-nummer 68186207 BTW-ID NL001472543B05

​​​ © 2019 Simon Wijma.
Disclaimer: Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies volgens het privacybeleid van Wix. Privacy-statement 

  • Facebook Social Icon
  • Blogger Social Icon