Wat is Forgotten Hearts?
Deze activiteit 
wordt je aangeboden door Simon Wijma en Marjan Borgers. Wij werken samen onder de naam Forgotten Hearts en bieden je dagworkshops, een jaargroep, bezinningswandelingen en reizen. Marjan is lichaamsgericht trainer en therapeut. Haar website is www.jezelf.nu

20191003_105654(1).jpg
feather-32534_1280.png

FORGOTTEN HEARTS

Een dag om stil van te worden

datum nog niet bekend.. in de Poort!

Het is druk om ons heen, de lat ligt vaak zo hoog, en we vergeten om stil te staan.Terwijl vertragen en stil vallen zoveel waardevols te bieden heeft. Je forgotten heart kan jou van alles vertellen, maar heeft stilte en aandacht nodig om gehoord te worden.

Deze middag vind je ruimte voor rust, bezinning en contact en mooie oefeningen die je thuis ook kunt oppakken zodat je ook in je dagelijks leven verandering ervaart.

Zaterdag ....... 13.00-17.00. Bijdrage 30 euro. Opgave via forgottenhearts.nl@gmail.com

Zodra je aanmelding via de mail of telefonisch binnen is sturen we je betalingsinfo. Als je betaling binnen is, is je inschrijving definitief.

Voor meer informatie mail of bel je met een van ons:  

Marjan 06 465 411 69 jezelf.nu@gmail.com

Simon 06 411 480 97 wijmasimon@gmail.com
 

Volgende dag 7 november.

Jaargroep

 

Deze dagen kunnen los gevolgd worden maar vormen tevens de aanzet tot een jaargroep voor verbinding, bezinning en groei. Hiermee willen we een plek creëren waar je kunt thuiskomen, uitrusten, opladen en je pad op jouw manier vervolgen. Ons forgotten heart vormt een rode draad in het geheel. Wat heeft jouw hart je te zeggen? En hoe verneem je dit in het jachtige bestaan? Hoe blijf je je hart voelen als het betekent dat mensen je soms minder begrijpen of niet achter jouw keuzes staan?

Ons programma is zeer afwisselend. We zijn in beweging (lichaamsbewustzijn, mindful lopen in de natuur) en soms in rust (gesprek, systemische oefening). Thema’s zijn onder meer: trouw zijn aan jezelf, je verlies, verbinding, man-vrouw, je bezieling. Er is ruimte voor jouw eigen inbreng, want we leren van elkaars ervaringen. Op de introductiebijeenkomsten kun je ervaren hoe we dit doen.

Praktische informatie jaargroep: Je kunt intekenen voor de eerste vier keer of meteen voor een heel jaar. Vier of acht maandelijkse zaterdagen in de Poort in Groningen en een individuele afspraak met zowel Marjan als Simon. 

Alle dagen zijn op zaterdag van 10.30 tot 16.30 uur. Prijzen zijn inclusief koffie/thee en een eenvoudige lunch. Per deel €365,- (voor lage inkomens €295,-). Gelijktijdige inschrijving voor beide delen betekent 30 euro korting: €700,- (of €560,-).  
 

Stilte en beweging… een bezinningsvierdaagse
wordt tzt weer gepland!
Even niets hoeven. De natuur in. De stilte opzoeken. Prikkels wegnemen. Niet meer dan de ene voet voor de andere zetten. Zijn met jezelf en in verbinding met anderen. Soms zeg je niets, soms deel je. Eenvoud als de weg naar je hart. Een bezinningsvierdaagse door de fraaiste landschappen van Nederland met als thema Eenvoud. We lopen een deel van de Walk of Wisdom rond Nijmegen, en verblijven in het gastvrije Emmausklooster in Velp bij Grave. Dit klooster ademt de sfeer van eenvoud die de Franciscanen kenmerkt.

De gemiddelde afstand is 15 km per dag. Je loopt de laatste dag met eigen bagage. De groep bestaat uit 4 tot 10 deelnemers. Je bijdrage is 365 euro. Dit is inclusief begeleiding, 3 overnachtingen op een 1 persoonskamer, 3 warme maaltijden, 3 x ontbijt en lunchpakket. Je betaalt zelf je reiskosten en overige consumpties. Vrijdag 15.30 u. tot maandag 5.30 u.; ontmoeting en afsluiting is op station Nijmegen. Vragen? Bel Simon 06 411 480 97 of Marjan 06 465 411 69.

Boekingen via forgottenhearts.nl@gmail.com