" Walking with Simon is never dull. He knows when to be quiet and gives people space. He understands the spirit of the Camino, the magic, and the history and is observant and respectful of its culture. He is crazy about sheep. " Helen (GB)

‘Wandelen met Simon is wandelen met de man en met de mens, met wie hij is en wat hij voelt, met wie wij zijn en wat wij voelen. Praten, zwijgen, voelen, lopen. Echt en oprecht in verbinding zijn. Hij met ons, wij met hem en wij met elkaar, al ken je sommigen nergens van. Hij krijgt het voor mekaar, dat we zo samen met elkaar door een landschap struinen en daar met een vol hart van thuiskomen. Ik doe het zó nog een keer! En nóg een keer, en nóg een keer.’  Lut (NL)

Ik zie de echte Simon. Het blog is wie jij bent. De taal is zeer poëtisch en filosofisch, ook in het Engels. Blogreview Evelyn (NL)

Ik zie de echte Simon. Het blog is wie jij bent. De taal is zeer poëtisch en filosofisch, ook in het Engels. Blogreview Evelyn (NL)

Meld je hier aan voor mijn nieuwsbrief 
Voor alle informatie

​​

Simon Wijma Tel. 06-411 480 97

Email : wijmasimon@gmail.com
Walkwithsimon
Per 1-1-2021: Verlaatweg 42
9791 DR Ten Boer

KvK-nummer 68186207
BTW-ID NL001472543B05

​​​© 2016-2020 Simon Wijma
Disclaimer: Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies volgens het privacybeleid van Wix. Privacy-statement 

  • Facebook Social Icon
  • Blogger Social Icon